понедељак, 12. октобар 2015.

TOP 5 hairstyles for school

Heey!
Evo mog drugog posta :-) Danas cu vam pisati o svojim najvećim mukama, fruzurama. U svom spremanju za školu, na frizure prosto zaboravim i onda zelim da na brzinu napravim neku lijepu frizuru. Danas ću vam postaviti 5 frizura koje mozete napraviti za 5 minuta a da naravno, izgledaju lijepo :-)
Pa, da pocnemo!

1.Messy PonyTail
Ova cool frizura je u stavri veoma prosta i možete je napraviti za 2 minuta :-) Sve što treba da uradite je da svežete rep a onda izvučete nekoliko pramenova tako da kosa izgleda neuredno :-)


2. Niski (ukrasni) rep
Ova frizura je takođe veoma jednostavna i možete je brzo napraviti. Sve sto treba da uradite jeste da svežete niski rep, međutim, traku za kosu necete svezati skroz do glave već malo niže niz rep. Kada svežete traku, kosu (od glave pa do trake  :-) razdvojite na dva dijela i rep provucite kroz to. Zatim stegnite rep i vaša frizura je gotova :-)3. Messy Bun
Mislim da svi zante za ovu punđu :-) Za nju vam je potrebna takozvana krofna :-) U koliko je nemate možete je i same napraviti od sundjera ili carape :-)
Sve što treba da uradite je da pokupite visoki rep i kroz njega provučete krofnu. Kosu polako podvalčite ispod krofne. I to je to! Frizura je gotova. Nemojte zaboraviti da izvucete koji pramen i učinite frizuru ljepšom. :-)4. Visoki rep
Visoki rep je definitivno frizura koju djevojke najčešće nose. Ipak, ako vam je visoki rep postao dosadan, učinite ga malo zanimljivijim tako što ćete od njega isplestio pletnicu ili nekoliko malih pletenica koje će ga uljepsati!
                                           

5. Rep
Za kraj sam odlučila da vam otkrijem jedam mali trik za gust i dugačak rep :-) Slika sve govori :-)To je bilo to! Nadam se da vam se post dopao :-) Potrudiću se da sledeći objavim već sjutra. Bay!
2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...