недеља, 22. мај 2016.

Decoration for your room | Dekoracija za sobu

Heeej! Evo mene ponovo! Da, znam, nisam vam već duže vrijeme pisala. Ali, razumjećete me. Škola i obaveze koje ona sa sobom nosi. Sada su pismeni, kontrolni, odgovaranja i slobodnog vremena imam zaista malo. Danas  i sjutra su nam slobodni dani, pa ću se potruditi da napišem što više postova, pa ću ih objavljivati svaki drugi ili treci dan.

Danas vam pišem o tome, kako možete ukrasiti vašu sobu.
Pa, hajde da pocnemo...

Najprije, odredite u kojm tonu želite da vam soba bude. Izaberite nekoliko boja koje ce preovladavati u vašoj sobi. Npr, izaberite rozu, bijelu i ljubicastu ili zelenu,bijelu i njezno braon. Ili, jednostavno izaberite cnu, bijelu i sivu. Dakle, sve treba da vam bude u tom tonu.
Nego, hajde sad da počnemo sa DIY projektima ( uzecu DIY-je sa neta, zato sto nijesam imala kad da pravim za svoju sobu)

1. 


Potrebno:
- Ukovirene motivacione poruke
- Slike
- Kanap
- male štipavice

Napravite policu i na nju poređajte uokvirene, motivacione poruke. Zatim za policu zavezite 3 kanapa i na svaki redjajte slike. Slike koje odaberete kačite malim štipavicama. Slike mogu biti vaše, vaše porodice ili jednostavno neke slike sa we heart it-a :)

2.Potrebno:
- metalni ili drveni stapic
-kanap
- slike
- ukrasni papir

Postupak:

Uzmite štapić i na njega svezite 3 kanapa. Tako da vam 1. i 3. budu jednaki, a drugi neka bude duži. Zatim na kanap kačite male slike. Na dnu, od ukrasnog papira napravite trougao, ili neki drugi oblik, tipa krug, kvadrat, pravougaonik itd. i zalijepite za kanap. Na oba kraja štapića svežite kanap, tako da bi mogli ovo da okacite na zid :)


3.


Potrebno:
-papir
- olovka
- okvir

Postupak:

Uzmite bijeli papir i na njega napišite neku motivacionu poruku (ili jdnostavno ga iskopirajte). Zatim to uookvirite i zakačite na zid. Vjerujte mi, izgledaće sjajno!


4.


Potrebno:
- Lampioni
- Tegla

Postupak:
   - Uzmite teglu i u nju ubacite lampione (male novogodisnje sijalice). Na poklopcu naoravite malu ruicu da bi kablo mogli da ukljucite u utikac. Ovo vam ujedno može biti i lampa za sobu. Izgleda prelijepo!
5.

Uzmite tegle, i u njih ubacite, šta već hoćete.Stavite ih na policu! Izgledaće prelijepo! :)To bi bilo sve za ovaj post! Do sledećeg postaa!!!
5 коментара:

 1. Dobre ideje si pronasla,posebno mi se svidja druga ideja
  Novi post ---> Miljana Easy Skillful

  ОдговориИзбриши
 2. Super post , sve mi je super i možda nešto čak i napravim.
  Ako može follow for follow?
  http://lovedisneyhr.blogspot.hr/

  ОдговориИзбриши
 3. Treca ideja mi je najljepsa. Bas obozavam takve okvire za slike :)

  https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...