Rosegal and Zaful | Gift Ideas 🎁 🌲 🎅 🎄

Pozdrav svima! 🌲🍬🎀🎁🎅🎄🎆🎈🎉

Evo i mene konačno sa postom!

Prethodnih dana vam nijesma pisala jer sam imala problema sa monitorom, ali zato sam sada tu.

S obzirom da nam se bliže praznici, mislim da je pravo vrijeme da počnemo da  razmišljamo o tome šta ćemo pokloniti. Ja sam danas odlučila da vam pokažem par stvari sa sajtova Rosegal i Zaful koje možete pokloniti sestri ili nekoj prijateljici. :) Takodje biće tu par primjera šta možete pokloniti mami ili nekom drugom članu porodice :)
Pa, hadje da apočnemo...


1.  Ako kupujete poklon nekoj prijateljici ili sestri, mislim da je u tom slučaju najbolja opcija neka slatka stvarčica koju ona može držati kao ukras u sobi. Na oba pomenuta sajta možete naći mnoštvo takvih. Ja sam pronašla jednu preslatku lampu. Lampa će prije svega biti jako korisna, a opet u koliko nadjete neku ovako slatku, onda je to pravi pogodak!
Inače, preslatku lampu sa slike možete vidjeti klikom OVDJE








2.  Još jedna stavr za dekoraciju. U pitanju su ove svećice u obliku kućnog cvijeća. Meni se one jako dopadaju i jako bih voljela da ih imam. Lično, ne bih ih palila jer bi mi bilo žao da ih oštetim :)
Njih možete pronaći klikom OVDJE







3. Sledeća stavar je  neki džemper ili duks, sa nekom peslatkom slikom ili natpisom. Mislim da je to sjajan poklon za vašu prijateljicu ili sestru :) Evoi jednom primjera :)
Ovaj duks, možete pronaći klikom OVDJE






4.  I evo je još jedna stavr koja je skorz cute! U pitanju su jedne čarapice, koje su preslatke. I sami možete vidjeti na slikama :)
Njih možete pronaći klikom OVDJE  i OVDJE





5. Mislim da sve naše mame jako vole kada na poklon dobiju nešto vezano za kuhinju :) Na sajtu Rosegal imate zaista mnoštvo takvih stvari. Klikom OVDJE možete pogčedati razne stvari vezane za kuhinju. Takođe, možete pronaći i dota predivnih šolji za kafu. Takvom jednom, možete i obradovati vašu mamu :)


6. Pored stavri za kuhinju, mami uvijek možete pokloniti neki šal, rukavice ili nešto od nakita :)
Na sajtu Rosegal takodje možete pronaći mnogo takvih stavri :)
6. U koliko želite pokloniti nešto nekoj muškoj osobi, ocu, bratu ili nekome drugom, sjajan izbor imate takodje na Rosegal sajtu. Mislim da je sjajna ideja pokloniti im sat.
Klikom OVDJE možete pogledati nakit za, muškarce. Tu možete pronaći dosta predivnih, a pritom jeftinih satova, koji će biti sjajan poklon :) Takodje klikom OVDJE imate cijeli izbor muške garderobe.



Nadam se da su vam se prijedlozi dopali i da vam je post bio od koristi. Ja sam se potrudila da vam predstavim stavri sa ovih sajtova i dam vam prijedloge za kupovinu poklona. A sve što vi treba da uradite jeste da kliknete na link sajta i uživate birajući poklone za vaše najmilije :)


Do sledećeg posta!

P.S.  Na sajtu Rosegal, je trenutno Božićno sniženje. Za svakih 20$ potrošenih na njihovom sajtju, vaš račun se smanjuje za 2$  uz kod  CHRISTMAS20 :) Na Zafulu je naredna 72h besplatna poštarina za sve zemlje širom svijeta kao i 20% popusta na sve proizvode, uz kod XMASZAFUL! 

Pa, požurite!🎄🎄🎄🎅🎉🎁


Коментари

  1. Odlican post! Ove stvarcice su jako simoaticne, i bas u duhu praznika. Posebno mi se dopadaju svece. Zaista sam odusevljena ❤❤❤

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo mi se sviđaju svećice u obliku cvijeća, preslatke su. Divan post, kao i stvari :D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/ novi post na blogu:)

    ОдговориИзбриши
  3. Joj, ove stvarčice i ideju u predivne, a ono najvažnije jeste da su originalna. Baš sam i ja radila ovakav post i uživam u svemu ovome :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Pokloni su jako lepi, sigurno ću nekome poklonitit nešto slično.

    Blog: LifeInMyStyle | Novi post: Night routine - December routine

    ОдговориИзбриши
  5. Čarapice su preslatkeee!
    Odličan post<3

    http://mysweetescapemasha.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. I ja sam narucila par stvari sa RoseGal-a i Zafula i stvarno su super :) Odlican post <3

    www.beautiliciousd.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odlicne ideje, maca je preslatkaaaa :D <3 vec te pratim

    www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Otvaranje bloga | Očekivanja 😊 VS Realnost 😱

Zarada novca na potpuno jednostavan i bezbjedan način --- Pi Network

My Case