Zarada novca na potpuno jednostavan i bezbjedan način --- Pi Network

 Evo ga i prvi post u 2021. godini. Nadam se da ste svi zdravi, veseli i nasmijani i da će vam godina, koja je pred nama, donositi samo lijepe stvari!


Za prvi u novoj godini, pripremila jedan zanimljiv post i veoma zanimljivu i aktuelnu temu temu. Dakle, poznato vam je vjerovatno da ljudii često zarađuju putem interneta. Veoma je moguće da vam to izgleda daleko, teško, nedostižno i opasno. Ipak, stvar nije uopšte takva. Barem ne u slučaju o kojem ja govorim. Dakle, ne online kladionice niti bilo kakva vrsta ulaganja. U pitanju je najobičnija aplikacija 'Pi network', koju možete naći na u Plej prodavnici. Možete je imati na telefonu bez obzira da li je u pitanju Android ili iOS operativni sistem.

U pitanju je nova kriptovaluta, koja će uskoro moći da se mijenja za novac. A sve što treba da uradite jeste da instalirate aplikaciju, registrujete se i svaka 24h pritisnete da nastavite sa sakupljanjem coin-a. 

Pi je poput bitcoina (kriptovaluta), ali njegovo skupljanje je daleko lakše i jednostavnije. Ukoliko ne znate tačno šta je bitcoin, možete pročitati klikom ovdje.

Dakle

INSTALRATE APLIKACIJU - REGISTRUJETE SE- SKUPLJATE NOVČIĆE TAKO ŠTO SVAKA 24h KLIKNETE NA JEDNO DUGME

Jednostavno, zar ne?




Evo kako izgleda i registracija:

Potrebno je da se registrujete, putem broja telefona ili Facebook naloga (što je kod mene slučaj). A nakon toga i da unesete kod nekog korisnika koji već koristi aplikaciju. 

Ukoliko niko vama poznat ne koristi Pi Network, možete koristiti neki od naredna tri koda:

SMilica        SAndrija        marinas87

Kasnije, vaši prijatelji se mogu registrovati putem vašeg koda. To će vam takođe donijeti veću brzinu rudarenja. :)

I to je sve. Novčići će se sami sakupljati, čak i onda kada izađete i ugasite aplikaciju. Uskoro će novčići i moći da se mijenjaju za novac, tj. prodaju, ali njihova vrijednost još uvijek nije poznata. Jedino što je sigurno jeste da će vrijednost rasti i padati,  zavisnosti od brzine prodaje, ekonomske situacije na svetskom nivou itd. 

ovako izgleda aplikacija


Još da napomenem da je trenutna vrijednost Bitcoin-a 30 000 dolara. Daa, dobro ste pročitali.

Ipak, na samom početku, ne možemo očekivati ovako veliku cifru za Pi coin. Prema nekim procjenama, početna vrijednost bi trebala biti 1 dolar po Pi coin-u.


Tako da eto, apsolutno ništa nas ne košta i vrijedi probati. I naravno, čekati pravi trenutak za prodaju istih 😀

Ukoliko imate pitanja, pišite mi u komentarima ili na instagram profilu @kis.napraforgo_

Do sledećeg posta! 


Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Otvaranje bloga | Očekivanja 😊 VS Realnost 😱

Zablude vezane za srednju školu